de mogelijkheden zijn eindeloos

Met de beste prijs / kwaliteit verhouding

KWALITEIT

SNELHEID

VOORDELIG

Internationale Animatie Studio

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Zij kijken liever naar een animatievideo dan een lap tekst. WB Video is gespecialiseerd in het visualiseren van uw verhaal, op een duidelijke en eenvoudige manier. Wij bieden eenvoudige whiteboard- en animatie video’s aan, maar ook complexe op maat gemaakte video’s. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten zodat we u het optimale resultaat kunnen garanderen.

Daarnaast biedt WB Video ook nog andere diensten aan, zoals het creëren van een animatie van uw logo. Maak indruk op de bezoekers van uw website, tijdens een presentatie of in uw video door een spectaculaire logo animatie weer te geven.

ONZE WERKWIJZE

 • BESTELLING

  Plaats uw bestelling en reken deze af met iDeal, Paypal of via bankoverschrijving.

 • SCRIPT

  U ontvangt van ons een formulier met vragen over uw gewenste video. Op basis hiervan schrijven we het script.

 • CONCEPT

  Nadat het script en de voice-over gereed zijn, gaan we aan de slag met animeren en leveren we het eerste concept.

 • CORRECTIES

  Nadat u de video ter beoordeling hebt gezien, kunt u nog om eventuele correcties verzoeken.

 • OPLEVERING

  Wij maken de video naar wens en mailen deze naar u toe, klaar om te uploaden!

about-bg-01
about-bg-02
about-bg-03

Dé specialist in logo animaties

Naast het maken van animatie video’s is WB Video ook gespecialiseerd in het maken van logo animaties. Een professionele logo animatie weerspiegelt de kwaliteiten van uw bedrijf of product. Maak indruk op de bezoekers van uw website door een spectaculaire animatie van uw logo weer te geven. Of begin en eindig uw presentatie met een mooie visuele weergave van uw logo. Een bewegend beeld zorgt ervoor dat de blik van de kijker voor een paar seconden wordt gefocust op uw logo, zodat uw merk en boodschap veel beter blijft hangen. U heeft bij ons tijdelijk al een logo animatie voor €49.

Maar ook een logo animatie geheel op maat behoort tot de mogelijkheden. Hierbij animeren we verschillende onderdelen van uw logo om zo tot een uniek resultaat te komen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

“WB Video is gespecialiseerd in het creëren van prachtige logo animaties voor ieder budget. Van template based tot custom animaties ”

grow together

Let’s Get Started

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
0