logo animaties pakket

Koop een pakket met professionele logo animaties voor een spotprijs!

LOGO ANIMATIES PAKKET

Logo animaties

De huisstijl van een bedrijf bestaat uit diverse elementen. Het logo is een van de belangrijkste en meest herkenbare elementen van de huisstijl. Heb jij ook een logo laten maken voor je bedrijf? Dan wil je dit logo zo veel mogelijk laten zien aan je (potentiële) klanten, zodat zij de afbeelding goed onthouden en aan jouw bedrijf linken.

Er zijn diverse manieren om je logo te laten zien aan je doelgroep. Je zet de afbeelding niet alleen op je website, maar gebruikt deze ook in je offline communicatie, in je e-mail handtekening en ga zo maar door. En wil je jouw logo nog meer ‘exposure’ geven? Laat dan logo animaties maken door WBvideo.nl. Onze logo animaties kun je voor vele verschillende toepassingen gebruiken.

Voordelen van logo animaties

Laat je logo animaties maken door WBvideo.nl, dan profiteer je van diverse voordelen:

  • Logo animaties geven jouw bedrijf een professionele uitstraling.
  • Ze geven je doelgroep een positieve impressie van je bedrijf.
  • En logo animaties zorgen voor een grotere naamsbekendheid.

Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven logo animaties gebruiken in hun online en offline communicatie. Logo animaties geven bedrijven namelijk een flinke boost.

20 professionele en aantrekkelijke logo animaties

Bij WBvideo.nl kun je niet alleen losse logo animaties bestellen. Wij leveren namelijk ook een pakket met 20 verschillende logo animaties, waarin jouw logo steeds weer centraal staat. Deze animaties worden in losse .mp4-bestanden geleverd. De video’s zijn stuk voor stuk in HD kwaliteit, zodat je ze voor diverse doeleinden kunt gebruiken.

Direct logo animaties pakket bestellen

Wil jij jouw bedrijf op de kaart zetten met professionele en aantrekkelijke logo animaties? Bestel jouw pakket met 20 animaties dan direct bij WBvideo.nl. Dit doe je door jouw logo aan te leveren in PSD-, EPS-, PNG- of AI-formaat. Let op: de achtergrond van het logo moet transparant zijn.

Hebben we jouw logo met transparante achtergrond ontvangen, dan maken we hier 20 mooie logo animaties van. Deze animaties versturen we per e-mail. Je krijgt een mailtje met een download link en deze link gebruik je om jouw animaties te downloaden. Nu kun je de animaties direct gebruiken.

“WB Video is gespecialiseerd in het creëren van prachtige logo animaties voor ieder budget. Van template based tot custom animaties ”

 

Logo animaties: een korte introductie

Een animatie is een bewegend beeld. Dit beeld wordt gevormd uit een serie snel opvolgende afbeeldingen. Een logo animatie is een bewegend beeld waarin het logo van jouw bedrijf centraal staat. De animatie laat het logo van jouw bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier zien.

Een logo animatie trekt de aandacht. Hierdoor blijft het beeld beter hangen bij je doelgroep. Het gebruik van logo animaties zorgt dan ook voor een flinke boost in je business. Door meerdere logo animaties te laten maken, werk je dan ook actief aan je ‘exposure’ en naamsbekendheid.

De toepassingen van logo animaties

Je kunt de logo animaties van WBvideo.nl op diverse manieren gebruiken. Onze animaties zijn geschikt voor plaatsing op de website, maar ook voor promotievideo’s, presentaties, social media en ga zo maar door. Hoe je jouw logo animaties ook gebruikt: met deze bewegende beelden komt jouw boodschap beter, professioneler en overtuigender over.

Meer weten? Neem gerust contact op

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je hulp nodig hebt met het bestellen van jouw logo animaties, kun je ons altijd benaderen. We vertellen je graag meer over het aanleveren van jouw bedrijfslogo, het downloaden van de logo animaties en ga zo maar door.

20 logo animaties pakket

Wij maken de onderstaande 20 logo animaties van jouw logo.
Van €399, nu tijdelijk voor slechts €199!

Video Editing

Je kunt ons professionele team ook inhuren voor de meest uiteenlopende video-editing projecten. Geef je wensen zo precies mogelijk door en we komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

grow together

Let’s Get Started

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
0