Voice over

Voor iedere animatie een geschikte stem!

VOICE OVERS

Naast het maken van animatie video’s is WB Video ook gespecialiseerd in het maken van logo animaties. Een professionele logo animatie weerspiegelt de kwaliteiten van uw bedrijf of product. Maak indruk op de bezoekers van uw website door een spectaculaire animatie van uw logo weer te geven. Of begin en eindig uw presentatie met een mooie visuele weergave van uw logo. Een bewegend beeld zorgt ervoor dat de blik van de kijker voor een paar seconden wordt gefocust op uw logo, zodat uw merk en boodschap veel beter blijft hangen. U heeft bij ons tijdelijk al een logo animatie voor €69.

“WB Video is gespecialiseerd in het creëren van prachtige logo animaties voor ieder budget. Van template based tot custom animaties ”

 

Maar ook een logo animatie geheel op maat behoort tot de mogelijkheden. Hierbij animeren we verschillende onderdelen van uw logo om zo tot een uniek resultaat te komen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

logo animatie

Het grootste aanbod aan logo animaties van Nederland. Kies uit één van de 500 ontwerpen, Nu voor slechts €69!

Video Editing

Je kunt ons professionele team ook inhuren voor de meest uiteenlopende video-editing projecten. Geef je wensen zo precies mogelijk door en we komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

grow together

Let’s Get Started

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
0